Om Advokat Michael Thiesen

Her på michaelthiesen.dk kan du læse alt om den jura, der gælder for erhvervsdrivende virksomheder. Her drejer det sig først og fremmest om B2B – Business to Business.

Jeg har gennem hele min tid som advokat arbejdet intensivt med Erhvervsretten. Jeg har arbejdet på nogle af Danmarks bedste advokatkontorer og er nu selvstændig advokat. Jeg underviser som ekstern lektor på Københavns Universitet i masterfaget Praktisk Aftaleret, som beskæftiger sig med aftaler i erhvervslivet. Jeg har også undervist på Copenhagen Business School i Erhvervsret. Jeg fører og har ført en række erhvervssager; for danske og udenlandske klienter. Jeg har skrevet flere artikler om erhvervsjura og undervist i dette emne. Kort sagt – og med al respekt – er jeg specialist i erhvervsret. Jeg har møderet for Højesteret.

Juraen for erhvervslivet bliver mere og mere kompliceret. Derfor denne hjemmeside. Her kan du som virksomhed læse meget mere om dine rettigheder og pligter.

Det er vigtigt, at din virksomhed har styr på juraen. Retssager ønsker ingen og så der risikoen for bad-will og at du skal bruge mange ressourcer, tid og penge på brandslukning. Derfor; er du erhvervsdrivende bør du bruge et par minutter eller mere på michaelthiesen.dk for at blive klogere og for at tjekke om din virksomhed nu også lever op til lovgivningen. Tøv ikke med at kontakte mig, såfremt du har en konkret sag eller problem, vi skal have løst, eller såfremt du ønsker et servicetjek på dine aftaler.