Vilkår for brug af hjemmesiden

michaelthiesen.dk ejes og drives af advokat Michael Thiesen. Hjemmesidens indhold er omfattet og beskyttet af Ophavsretsloven. Det er derfor ikke tilladt at kopiere artikler mv. til erhvervsmæssig brug uden min accept. Uberettiget brug af hjemmeside kan medføre erstatningsansvar.

Når det så er sagt, er du naturligvis mere end velkommen til at bruge indholdet på min hjemmeside i dine overvejelser af, om du som forbruger eller erhvervsdrivende ønsker min hjælp. Du kan derfor uden at komme i konflikt med nogen som helst lovgivning derfor selvsagt videresende links fra min side, dele og printe artikler mv.

Du er også mere en velkommen til at dele min artikler og blogs på Facebook, LinkedIN og andre sociale netværk.

Jeg bestræber mig på at sikre, at information her på michaelthiesen.dk er så korrekt og retvisende som muligt, men tager forbehold for, at hjemmesidens informationer ikke er fyldestgørende, præcise eller ajourførte. Jeg kan ikke indestå for dispositioner, som foretages på baggrund af hjemmesidens information. Informationer på min hjemmeside er ikke tænkt som og kan ikke erstatte juridisk rådgivning.  Det er med andre ord for eget ansvar og risiko, såfremt du foretager eller undlader at foretage dispositioner på baggrund af indholdet på denne hjemmeside. Jeg fraskriver mig derfor ethvert ansvar for erstatningskrav og andre misligholdelsesbeføjelser og er således ikke ansvarlig for direkte eller indirekte tab.

Er du i tvivl – ring eller skriv til mig.